Как можем да Ви помогнем?

Защо да изберете Dany Art Studio

Защото заедно превръщаме Вашите мечти в красива и уютна реалност

За мен

Дани Димитрова - Интерирен дизайнер

Казвам се Даниела Иванова-Димитрова и съм графичен и интериорен дизайнер. Живея и работя в София, но за дизайна няма граници и рамки.

Занимавам се с графичен дизайн повече от 20 години. Обичам да чета книги, а още повече да ги правя. Графичното оформление на списания и каталози ми носят не по-малко радост и удовлетворение. Света на рекламата е необятен, а изразните средства са разнообразни. От мен зависи как да представя нещо съвсем обикновено в запомняща се реклама или опаковка. Знам, че опаковката продава съдържанието и за това се стремя да правя запомнящи се и разпознаваеми такива.

Другата ми страст е интериорния дизайн. Още едно предизвикателство, което превърнах в моя професия през последните години.

Една от основните ми цели при разработването на интериорни проекти е създаването на функционални пространства и интериорни елементи, отговарящи на изискванията и начина на обитаване от клиента. Качественото функционално решение е основата, върху която стъпва изграждането на обемно-пространствения дизайн. Аз, като дизайнер, се стремя винаги да влагам смисъл и логика във всяко мое решение, елемент и детайл. Изпълнението на проект с индивидуален характер и визия изисква повече средства и време спрямо стандартното обзавеждане. Проектите ми се характеризират със създаването на функционални и модерни мебели по мой дизайн, чрез които внасям индивидуалност и неповторимост в дизайна. Те са напълно съобразени с вкуса и начина на живот на клиента. За качеството на крайния продукт определящо значение има отчитането на всички дадености на помещенията и синтезът между тях.

Добрият интериор вдъхновява ума. Съдържа в себе си функционалност, хармония, уют и не на последно място – уникалност. Въображението вдъхновява!

Обичам природата и се уча от красотата й. Внимателно наблюдавам света около себе си и постоянно разширявам познанията си. 

Харесва ми да рисувам и да изработвам различни декорации.

В свободното си време обичам да пътувам. Всяко посещение на ново място ме зарежда с нови идеи, които прилагам в проектите си.

Ще се радвам да намеря нови приятели, а защо не и бъдещи партньори и колеги. 🙂