Как можем да Ви помогнем?

Реновиране на панелен апартамент 71 м2 с цел продажба

Задание:

В този случай, апартаментът бе неизползваем от много години. Желанието на собствениците е да се направи ремонт с цел повишаване цената на имота.
  • Проект Реновиране на панелен апартамент 71 м2 с цел продажба
  • Категория Жилищен интериор
  • Дата 2022

Когато правя оглед на жилища, винаги се стремя да открия скрития потенциал на имота. Това ми помага да видя по-добре функционалността на всяко едно помещение и като краен резултат да се получи модерно, комфортно и уютно място за живеене и споделяне на много приятни моменти от новите собственици.

Разширяването на банята даде възможност да се постави душ кабина, а усвояването на част от балкона ми помогна да добавя още една спалня в апартамента. Близостта на банята и ВиК инсталацията спомогна с много малко средства дневната да се превърне в семейна стая с малък кухненски кът, маса за хранене и удобен диван пред телевизора. Използването на електрическа камина не е обвързано с изграждане на комин, но допълнително подсилва уюта на помещението.

Тъй като апартаментът е на първия етаж се наложи да използвам плъзгаща се система за прозорци на балкона. По този начин се осигурява достатъчно проветрение и допълнителна сигурност на новите собственици, когато са извън дома.

Чрез добавяне на голям гардероб в основната спалня осигурих достатъчно място за съхранение за цялото семейство.

Като краен резултат се получи функционално и модерно жилище с две спални и голяма семейна стая.

Надявам се новите собственици да се възползват максимално от комфорта и да имат възможност да създадат много положителни спомени.

Преди

Архитектурно заснемане и конструктивни промени

Интериорен проект