Как можем да Ви помогнем?

Обновяване на дневна с кухненски кът и антре

Задание:

Подобряване на съществуващия интериор чрез функционално и ергономично зониране на апартамента, избиране на мебели и декорация.
  • Проект Обновяване на дневна с кухненски кът и антре
  • Категория Жилищен интериор
  • Дата 01-2023

Уютния и функционален дом е важна предпоставка за качеството на живот на всеки човек. Жилищното пространство не е просто струпване на мебели в дадено помещение, а правилното зониране и подбора им спрямо начина на живот на самия обитател.
В този проект, по молба на клиента, съм заложила на висококачествени акустични дървени облицовки и акустични панели с текстилно покритие. Те допринасят освен за доброто звукопоглъщане, но и за естетичната визия на помещението. Комбинацията от двете подсилват усещането за неповторим интериор и отговарят напълно на нуждите и желанията на собственика.

Важна предпоставка при избора ми на мебели е тяхната функция и естетическа визия, които да се вписват по най-добрия начин със стила на съществуващия кухненски кът.

Като краен резултат се получи още една красиво решена задача, която чрез своята ефективност и функционалност да носи радост и удовлетворение на своя обитател.

Преди:

След:

Заедно ще визуализираме и материализираме Вашите идеи