Задание:

Този проект бе едно голямо предизвикателство за мен, тъй като сградата вече съществуваше, но се нуждаеше от цялостен ремонт и обособяване на различни зони, необходими за безпроблемното функциониране на фирмата. Като крайна цел, мястото трябваше да се превърне в разпознаваемо за областта на работа на фирмата, да демоснстрира мисията и целите й, както и нейната дейност и новаторски продукти.
  • Проект Офис сграда 906.30 м2
  • Категория Обществен интериор
  • Дата 2020

Създаването на подходяща среда за екипна работа е в основната на моя проект. Работната обстановка е от съществено значение за ефективността на работа на служителите. Постарала съм се мястото да предлага спокойна атмосфера и комфортна обстановка. Да има достатъчно работни места и места за обсъждане на задачи и бъдещи проекти, както и обособени зони за почивка и релакс. Видеостените за връзка с другите офиси, базирани в различни точки по света, са от съществено значение за работата в офиса.

Местата за хранене и почивка са модерни и в същото време напомнят домашния уют.

Служителите трябва да се чувстват свободни, но и да осъзнават, че са част от един голям екип, за който всеки член е важен с интелектуалния си принос към компанията.

Връзката с природната среда и уникалното местоположение на сградата в града е другото водещо при изграждане на концепцията на проекта ми. Поради тази причина напълно усвоих покрива, превръщайки го в допълнителна зелена зона за релакс, спорт и игри.

2D проект:

3D проект:

Заедно ще визуализираме и материализираме Вашите идеи