Как можем да Ви помогнем?

10 причини: Защо да наемете интериорен дизайнер?

Защо да наема интериорен дизайнер

С наемането на интериорен дизайнер спестявате време, пари и главоболия. Получавате професионална услуга съобразена с най-новите тенденции във вътрешния дизайна и шанс да реализирате мечтания дом.

Това е нещо, за което да помислите, ако още не сте го направили. Наемането на интериорен дизайнер или декоратор е умно решение. Вие сте инвестирали много пари в дома/офиса си и искате до го превърнете в комфортно и функционално място за живеене/работа.

Наемете интериорен дизайнер, когато имате или нямате идея как искате да изглежда всяко помещение, или просто нямате време и възможност да визуализирате своя стил сами, поради натоварения си ежедневен график или защото не използвате сложни 3D приложения.

В следващите редове ще се опитаме да Ви обясним защо наемането на интериорен дизайнер е мъдър и разумен избор.

Оставете настрана митът, че наемането на интериорен дизайнер е привилегия само за богатите и известните, защото в действителност услугите за интериорен дизайн не са чак толкова скъпи, а и ще Ви спестят много време, пари и главоболия!

1. Спестете пари

Интериорният дизайнер ви спестява пари

Може да Ви звучи странно, че наемането на някой, който да ремонтира и украси дома ви, би Ви спестило пари, тъй като имате допълнителни разходи, но това е факт:

Наемането на дизайнер може да Ви помогне да избегнете скъпо струващи грешки, които не само ще ви помогнат да спестите пари, но може да увеличи стойността на вашия дом.

2. Професионална оценка

Професионална оценка на помещенията от интериорен дизайнер

Интериорният дизайнер може да Ви даде професионална оценка на вашите помещения. Това ще Ви помогне да създадете солиден план за действие. Редът на дейностите, по реновиране или дизайн на дома, е ключов при определянето на това какво може да бъде запазено и какво ще бъде реновирано. Професионалните насоки на интериорния дизайнер ще повлияят благоприятно на бюджета Ви, помагайки Ви да го изразходвате по-ефективно.

Дизайнерът предлага допълнителен набор от „очи“, но тези „очи“ са обучени да виждат и забелязват скрития потенциал на помещението и детайли в интериора, които Вие със сигурност сте пропуснали.

3. Финанси и планиране

Интериорният дизайнер ви спестява време

Интериорният дизайнер може да ограничи бюджета Ви и да Ви спести пари, време и усилия.

Той знае къде и как да търси информация за всичко, свързано с вашия дом или офис. Интериорният дизайнер следи новите тенденции в строителството, обзавеждането и декорациите. Запознат е с локалните търговци на материали и услуги. Неговият опит и знания ще Ви спестят безкрайно време за проучване на продукти, марки и цени. Интериорният дизайнер ще има всичко това под ръка, а ако случайно няма точно необходимото за Вашият проект – ще прекара времето си в проучване вместо вас.

4. Комуникация

Интериорният дизайнер е вашият PR менаджер

Интериорният дизайнер може да Ви помогне с изграждането на по-здрава връзка между Вас и Вашия архитект или изпълнител, от самото начало на проекта. Той може да следи за правилното изпълнение на дизайна и следване на последователността от дейности заложени във Вашият план. Това е от решаващо значение за управлението на времето и парите Ви.

Освен това дизайнерите са обучени да мислят за бъдещи неща и събития, които можете да пренебрегнете защото Ви се струват маловажно.

Например: Много е важно инсталациите за осветление и електричество да бъдат обмислени и изградени в началния етап на строителните дейности. Така, ако по проект диванът Ви във всекидневната е разположен в средата на стаята, Вие ще искате да сте сигурни, че в края на проекта ще имате правилно разположени подови контакти до него, за прекрасният Ви модерен лампион или място, където да включите телофона или лаптопа си.

5. Информация

специализирана информация за интериорни дизайнери

Има специализирана информация и изисквания, достъпни за интериорните дизайнери, които не са достъпни за широката публика. Това са всички онези стандарти за строителство, обзавеждане, цветови модели свойства на материалите и други.

Използването на тези знания, на интериорния дизайнер, Вашето пространство ще стане по-комфортно, функционално, модерно и уникално. Точно във Вашия стил.

6. Контакти

мрежа от контакти за подобряване на дома

В допълнение към познаването на доставчиците, интериорните дизайнери имат много контакти в индустрията за подобряване на дома. Те могат да спестят време и главоболия на собствениците на жилища, опитвайки се да предложат надеждни декоратори, мебелни къщи, водопроводчици и електротехници за своите интериорни проекти.

7. Уау дизайн

Нова визия за твоя дом или офис

Дизайнерите могат да Ви помогнат да получите Уау интериора, за който винаги сте мечтали. Те са обучени да мислят различно, пространствено и да виждат цялостна картина още в началото, което е трудно за повечето клиенти.

Нестандартното мислене е това, което дизайнерите правят през целия ден. Дайте свобода на въображението им и ще получите своя Уау дизайн.

8. Печалба от продажба на имот

по голяма пчеалба от продажба на имот

Интериорният дизайнер може да добави много към функционалността на Вашите помещения, което от своя страна да увеличи продажната цена. Подобрената визия може експоненциално да ускори времето за продажба.

Ползата, от интериорен дизайнер, тук е двойна, по-бърза продажба и повече пари в джоба Ви.

9. Професионализъм

сертифициран интериорен дизайнер

Сертифицираният интериорен дизайнер е професионалист с тренирано око, което може веднага да открие плюсовете и минусите на Вашето помещение. Наличието на тази бърза реакция е голямо предимство при вземане на естетически и функционални решения. Това умение е резултат от дългогодишен опит и обучение.

Често пъти собствениците на имоти се опитват да направят всичко сами и се разочароват, защото всяко нещо което не е предвидено на време води до повторно изпълнение и загуба на време и пари.

10. Визуален разказвач на приказки

превърни своя дом в приказка

Интериорният дизайн е умение и изкуство, което само ще подобри пространството и качеството на вашия живот в това пространството. Наемането на професионалист повишава нивото на това изживяване и превръща къщата ви в дом. Дизайнерът може да Ви помогне да заживеете в своята приказка. Каква по-добра причина да наемете интериорен дизайнер от това!?

Имайки предвид всички тези съвети и факти, вярваме, че ще обмислите да наемете интериорен дизайнер следващия път, когато ремонтирате, купувате имот, продавате имот или се местите в ново помещение!

DanyArtStudio: Студио за интериорен дизайн

Добрият интериор вдъхновява ума. Съдържа в себе си функционалност, хармония, уют и не на последно място - уникалност. Въображението вдъхновява!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*